Tilby et kortprogram dine kunder har nytte av i hverdagen

I samarbeid med EnterCard kan du tilby dine kunder eller medlemmer fordeler, og gode, finansielle løsninger samlet i ett betalings- og kredittkort koblet til enten MasterCard eller Visa. Vi er ledende i Norden på å utvikle og markedsføre kortprogram som skaper salg, bidrar til økt kundelojalitet og gir høyere lønnsomhet. EnterCards viktigste styrke er å tilby skreddersydde løsninger for sine målgrupper gjennom kvalifiserte analyser av kundedata.

For oss er det viktig å opptre som en samarbeidspartner, snarere enn en leverandør. Vi samarbeider tett med våre partnere for å kunne tilby den beste kortløsningen basert på ulike personers behov, økonomiske forutsetninger og livsstil. Hvert kort skreddersys våre partneres unike profil og varemerke.

Kortprogrammene utvikles kontinuerlig i forhold til nye tjenester, fordeler, forsikringer og service som i sum er med på å øke merverdien for kortkundene. Vi har også utviklet flere kortprogram i samarbeid med organisasjoner som på en effektiv måte leverer merverdi til sine medlemmer, og på den måten øke verdien av medlemskapet. Vi jobber aktivt sammen med våre partnere for at kortet skal ligge "øverst i lommeboken", og bli et foretrukket og naturlig innslag i kortkundenes hverdagsøkonomi.

Vil du vite mer om hvordan et profilert betalings- og kredittkort kan føre til økt salg, lojalitet og lønnsomhet? Ta kontakt med Thomas Skrolsvik


Om kredittkort

Hva er forskjellen på MasterCard og Visa? Kan begge typer finnes som kredittkort og debetkort? Her forklarer vi begrepene.

Undersøkelser og kundeinnsikt

Undersøkelser og kundeinnsikt

Partner logg inn
Glemt passord?