Vi endrer kredittkortfakturaen

På grunn av nye retningslinjer fra Finanstilsynet har vi endret våre fakturaer. Vi har endret utseendet på papirfaktura og eFaktura for at det skal bli tydeligere for kundene våre at de kan velge mellom å betale totalt skyldig beløp eller deler av beløpet.

For deg som bruker eFaktura
Fra nå av er beløpsfeltet forhåndsutfylt med totalt skyldig beløp. Tidligere har minimumsbeløpet stått i dette feltet. Selv om totalt skyldig beløp vises i beløpsfeltet kan du fortsatt velge å betale inn et lavere beløp, men ikke mindre enn minimumsbeløpet.

For deg som bruker papirfaktura
Vi har fjernet giroen nederst på fakturaen og i stedet samlet den viktigste informasjonen i feltet Betalingsinformasjon. Du velger selv om du ønsker å betale hele det utestående beløpet, minimumsbeløpet eller et beløp du selv velger.

For deg som bruker brevgiro
Hvis du benytter brevgiro til å betale, kan du gjøre det ved å fylle inn beløpet og nødvending betalingsinformasjon i en tom giro. Tomme giroer kan du få på for eksempel Posten, eller andre butikker som selger kontorrekvisita. Du velger selv om du ønsker å betale hele det utestående beløpet, minimumsbeløpet eller et beløp du selv velger.

Skulle du ha behov for å snakke med kundeservice direkte, finner du kontaktinformasjonen her.