Spørsmål og svar

 • Informasjon om koronaviruset fra Entercard

  Koronaviruset har satt oss alle i ny situasjon. Entercard kan forsikre våre kunder, partnere og leverandører om at vi har en robust plan for å sikre god kundeservice og vårt samfunnsansvar gjennom pandemien.

  Vi vil gjøre vårt beste for å besvare kundehenvendelser og sikre at våre kunder kan fortsette å bruke våre produkter. Vi er i normal drift, men møter med eksterne vil bli gjennomført via skype, telefon eller andre digitale kanaler.

  Du kan lese mer om myndighetenes informasjon om koronaviruset på helsenorge.no.

  For mer informasjon om hva du kan gjøre om du har blitt permittert, mistet jobben eller ikke kan arbeide, se NAVs koronaveiviser.

 • Har du spørsmål knyttet til reiseforsikringen?

  Det er egne betingelser for bestilling og avbestilling for hver enkelt reise og arrangement. Det er viktig at du selv sjekker betingelsene for din bestilling. Det kan variere hvor nært avreise du kan ombooke, avbestille og/eller om det er gebyr for endring eller avbestilling. Merk at mange reiseselskap/flyselskap/arrangører har utvidet perioden for åpent kjøp, tilbyr avbestilling, ombooking, omgjøring av bestilling/booking til poeng/bonus/cashpoints e.l. (for senere bruk). For spørsmål om betingelsene for din bestilling, ta kontakt med selger.

  Reiseforsikringsdekningene AIG leverer vil fra 09.06.2021 også gjelde for Covid-19 smitte for reiser som starter 09.06.2021 eller senere. Dette omfatter da utgifter som påløper pga. at sikrede blir Covid-smittet/syk etter utreisen.

  Dette gjelder ferie/fritidsreiser og tjenestereiser til hele verden.

  Dekningen omfatter ikke utgifter pga. lokale tiltak på destinasjonen eller reiseruten – f.eks. karantenepålegg eller andre lignende tiltak som sikrede er, eller burde gjort seg kjent med før utreisen ble påbegynt. Tiltak som innføres etter utreisens start, blir omfattet av vilkårene. Dekningen gjelder heller ikke karanteneutgifter i Norge.

  For ordens skyld gjør vi oppmerksom på følgende: Når våre kunder kontakter oss med spørsmål gjør vi de oppmerksom på at sykehus og behandlingskapasiteten veldig mange steder kan være svært belastet, og at dette da kan bidra til å komplisere en eventuell assistanse fra forsikringen på reisemålene. Dette kan da berøre både muligheten for å få til en rask og korrekt behandling av den syke, og kan også komplisere eventuelle transporttiltak ved behov for hjemtransport under eller etter sykdom.

  Dette gjør at det derfor sterkt anbefales at eventuelle reisende tar hensyn til UD/FHIs gjeldende reiseråd. Behovet for eventuelle fritidsreiser bør vurderes nøye med hensyn på hvilke områder man vil reise til og hva UD/FHI sier om disse områdene, selv om AIG nå åpner for full dekning av også ferie/fritidsreiser til hele verden.

  På Forbrukerrådets nettsider finner du informasjon om dine rettigheter som forbruker, angående for eksempel pakkereiser, flyreiser, hotell, arrangementer og billetter.

  Avbestillingsforsikringen tilknyttet re:member kredittkort dekker avbestilling på grunn av sykdomsrelaterte hendelser som rammer sikrede eller sikredes nærmeste familie, som for eksempel at sikrede blir alvorlig syk like før avreise og ikke kan gjennomføre reisen. Forsikringen dekker ikke avbestilling på grunn av forhold på reisemålet, som for eksempel at reisemålet har fastsatt innreiseforbud grunnet koronaviruset.

  Har du spørsmål som omhandler forsikring, vennligst kontakt forsikringsselskapet AIG på telefon 22 00 20 80 eller via e-post skadekontoret@aig.com

  Ønsker du å kreve erstatning må dette meldes skriftlig til AIG. Du finner skadeskjema på AIGs nettsider.

  re:member kan dessverre ikke besvare spørsmål om overnevnte.

   

 • Hvordan kommer jeg i kontakt med kundeservice?

  Du finner svar på det meste i vår nettbank og i våre apper. Hvis du vil snakke med vårt kundesenter, ta kontakt med oss på telefonnummer:

  RE:MEMBER
  73 89 77 55

  COOP MASTERCARD,COOP MEDLEMS- OG BETALINGSKORT
  64 87 50 00

  DITT FORDELSLÅN
  64 87 50 00

  BOLIGBYGGELAGENES KREDITTKORT FOR MEDLEMMER
  73 89 77 10

  MASTERCARD GOLD
  73 89 77 56

  HELGELAND GULL
  73 89 77 56

  Åpningstid er hverdager fra kl. 08.00 – 18.00.

 • Jeg har ikke appen, hvordan går jeg fram for å få den?

  1. Gå til App store eller Google Play og installer appen for ditt produkt. Finn ditt produkt i lenken under:

   Apple Store  Google Play
   Coop MasterCard  Coop MasterCard
   Coop Visa  Coop Visa
   Kredittkort for medlemmer i BBL  Kredittkort for medlemmer i BBL
   re:member  re:member

  2. Velg om du vil benytte deg av a) «BankID» eller b) «BankID på mobil».

  b) Dersom du tidlige har opprettet BankID på mobil i din bank, og ønsker å logge inn med dette, fyller du inn mobilnummeret ditt og fødselsdatoen din. Du vil deretter få opp et referanseord på skjermen som skal samsvare med det som kommer opp på din enhet. Dette bekrefter du ved å trykke «OK», dersom ordet er det samme på begge steder. Et eksempel på et referanseord er «lang strang». Du legger deretter inn din personlige kode.

  3. Du får deretter opp et valg for fremtidige innlogginger. Du kan velge mellom «Kode/Touch ID» og «Manuell PIN-kode».

  4. Appen er nå aktivert og du vil kunne logge på med den metoden du valgte ved neste innlogging.

 • Jeg har ikke BankID, hvordan får jeg det?

  Kontakt banken din hvis du ønsker å begynne å bruke BankID. Hvis du ikke har BankID, og heller ikke kan opprette det, kontakt kundeservice her.

 • Jeg kan ikke betale min faktura, hva gjør jeg?

  Hvis du befinner deg i en situasjon hvor du mister hele eller deler av inntekten din, ønsker vi å hjelpe deg med å finne løsninger for å forhindre betalingsutfordringer. Kontakt vårt kundesenter på telefonnummer: 21 31 66 07

  Åpningstid er hverdager fra kl. 08.00 – 18.00.

 • Har du fått reise eller opplevelse kansellert på grunn av koronavirus?

  Hvis du skal søke om en tilbakebetaling på grunn av en innstilt flyreise, pakkereise, event eller lignende må du først ta kontakt med selgeren direkte. For at Entercard skal kunne vurdere om du har rett til tilbakebetaling må du ha dokumentasjon som viser at selger ikke vil tilbakebetale deg. Ta vare på alle kommunikasjons med selger. Husk på at selgere av reiser og tjenester har stor pågang for tiden og det kan derfor ta lengre tid en vanlig og få svar.

  Du finner mer informasjon om tilbakebetaling på vår reklamasjonsside.