Utviklingsmuligheter

I Entercard må du tenke utenfor boksen og samarbeide med kolleger fra forskjellige lag og avdelinger. For oss er kompetansen din viktigere enn jobben din – du skal kunne vokse i virksomheten.

Våre kolleger sier vanligvis at de blir hos Entercard fordi de utvikler seg utenfor deres rolle – både profesjonelt og personlig.

Ved å være en av få eksperter på ditt felt, representerer du teamet og blir ekspert i alle situasjoner. Du blir stadig utfordret og vokser på personlig nivå, mens du får mer ferdigheter og forretningsforståelse ved å lære av de menneskene du jobber med. Dette er et fortrinn i vår organisasjonsoppbygning og virksomhetsstørrelse.

Vi motiverer deg til å vokse hvis du vil

Vi motiverer alltid våre kolleger til å utfordre seg selv og prøve nye ting, om du vil søke om ledig stilling i et annet team, eller bli involvert i et nytt prosjekt.

Hvis du har et spesielt interesseområde, får du sannsynligvis mulighet til å bli involvert. Hvis du er nysgjerrig på et område utenfor din kjernekompetanse, er det alltid muligheter å lære mer om det. Vi er stolte over å kunne si at 4 av 10 av ledige stillinger ble rekruttert internt i fjor. Tross alt er det våre kollegers drivkraft og lidenskap, samt støttende og motiverende ledere som driver virksomheten vår fremover.

I tillegg til det vi lærer i vårt daglige arbeid, har vi også en mer strukturert utvikling.

Entercard Academy – vårt interne treningssenter

Entercard Academy er vår egen utdanningsinstitusjon. Den drives av våre kolleger på ulike nivåer.

Entercard Academy holder jevnlig en rekke kurs, workshops, popup-sesjoner og andre læringsaktiviteter. Temaene for øktene bestemmes i tråd med vår strategi, basert på aktuelle behov hos bedrifter og kolleger.

Mange av Entercard Academy-sesjonene ledes av våre interne eksperter og kolleger, dette gir muligheter for videreutvikling og læring av hverandre. Vi trekker også inn eksterne eksperter som kan gi oss ny kunnskap, og deltar på eksterne kurs, der det er relevant.

Lederne våre tilbys ekstra lederkurs som gjør dem bedre rustet til å stå i spissen for virksomheten, samtidig som de blir gode veiledere og samarbeidspartnere for sine medarbeidere.