​Entercard støtter unge entreprenører

Publisert March 1, 2018

Under gårsdagens GrunderExpo i Lillestrøm var Entercard delaktig i flere juryer og delte ut prisen for «Beste kundeopplevelse på nett» da 150 ungdomsbedriftene konkurrerte om en rekke priser.

– Entercard støtter Ungt Entreprenørskap fordi fremtidens arbeidskraft trenger kjennskap til entreprenørskap, og gjennom ungdomsbedrifter lærer elevene alt fra markedsføring til strategi og salg. Det var imponerende å se de gode ideene og arbeidet elevene har lagt ned i bedriftene sine. Vi er stolte av å få være en bidragsyter til dette arrangementet, og gratulerer alle vinneren, forklarer Melita Ringvold, kommunikasjonssjef for Entercard Group.

Under GründerExpo (Akershusmesterskapet for ungdomsbedrifter) konkurrerte elevene i 14 ulike konkurranser og alle regionene i Akershus var representert ved i alt 23 forskjellige skoler.

Gjennom Ungdomsbedrift (UB) får elever i videregående skole erfaring med bedriftsetablering innenfor trygge rammer. Gjennom et skoleår skal elevene etablere, drive og avvikle ungdomsbedriften med lærer som veileder og en mentor fra lokalt næringsliv.

For mer informasjon om GründerExpo, se Ungt Entreprenørskaps nettsider.