Lanserer manager-spill for alpinlandslaget

Publisert February 3, 2015

Uhøytidelige tippekonkurranser rundt ulike mesterskap og fotball manager-spill har på få år blitt ekstremt populær underholdning. Foran VM i Vail/Beaver Creek får også det norske alpinlandslaget sitt tippespill i form av Alpineksperten.

– Det norske alpinlandslaget er lite i internasjonal sammenheng, men utrolig sterke i de fleste disipliner. Særlig er det mange unge som er i ferd med å få sine gjennombrudd i World Cup, og Alpineksperten er en underholdende måte for det norske folk til å bli bedre kjent med bredden i laget. Ikke minst er spillet med på å holde spenningen gjennom hele VM, sier Håvard Tjørhom, som ble kåret til Årets Trener under Idrettsgallaen 2015.

Det er en av landslagets mangeårige hovedsamarbeidspartnere, kredittkortet re:member, som står bak spillet, som kan lokke med flotte premier som turer for to til World Cup-avslutningen i franske Mèribel i mars, jakker fra Phenix og weekendopphold i Hafjell/Kvitfjell.

– Vi er stolte av å støtte norsk alpinsport og håper vi kan engasjere det norske folks interesse for alpint enda mer under VM, uttaler Freddy Syversen som er konsernsjef i Entercard gruppen. Entercard er et skandinavisk kredittselskap med 1,7 millioner kunder som og utsteder kredittkortet re:member i Norge.

Vi som jobber med Alpint i Skiforbundet er veldig glade over at våre partnere aktiverer sine samarbeidsavtaler på en slik måte, som bidrar til å øke kunnskap og interesse for bredden i alpinsatsningen, sier John-Olav Evans, sponsoransvarlig i Norges Skiforbund Alpint.

Alpineksperten.no gikk live fra 22.januar 2015, og pågår til siste øvelse i VM.

For mer informasjon:

Sponsoransvarlig i Norges Skiforbund Alpint, John-Olav Evans, 473 65 679.

Pressekontakt i Entercard Group, Melita Ringvold, 95121983


Om spillet:
I Alpineksperten kan man delta både som enkeltperson eller på team sammen med andre, noe som fort kan bli en prestisjetung konkurranse på jobben eller blant vennegjengen. Premiepotten er såpass attraktiv, med bl.a. flere turer til World Cup-avslutningen i franske Mèribel i mars, at VM i alpint nok kan bli litt ekstra spennende for mange. Desto mer treffsikkert man tipper, desto mer poeng oppnår man. I tillegg kan man score poeng ved å gjette riktig på Dagens Quiz, som består av mer personlige spørsmål og svar som viser den fantastiske bredden i det norske landslaget, og i tillegg til at man får vite mer om utøverne enn det man til daglig leser i media. Selveste Aksel Lund Svindal har utarbeidet spørsmålene i Dagens Quiz, og det kommer et nytt spørsmål for hver av de 10 konkurransedagene. Klassiker-spillet SkiFree er også med som et element for å kunne skaffe seg ekstrapoeng. Idè, design og konsept er utarbeidet av mediebyrået Starcom, mens selskapet CopyLeft har stått for utvikling