Sikkerhet viktig ved valg av kredittkort

Publisert August 19, 2014

Sommerferien er høysesong for kortsvindel, og også i år ser Entercard en økning i antall svindelforsøk. 

Trygge finansielle tjenester er viktig for alle. Derfor har Entercard iverksatt en rekke tiltak for at våre kunder ikke skal bekymre seg når de bruker et av våre kredittkort.

Entercard satser på sikkerhet
”Enkelt” og ”trygt å bruke” er begrep som går igjen når kunder beskriver hva som er viktig for dem ved et kredittkort. 

– Gjennom våre kundeundersøkelser har vi sett at sikkerhet er det våre kunder legger mest vekt på når de velger kredittkort.  Derfor har Entercard investert i et av de mest avanserte overvåkingssystemene på markedet i dag. Dette kombinert med våre dyktige sikkerhetsspesialister, gjør at våre kunder kan føle seg trygge, sier Henning Holtan, administrerende direktør Entercard Norge og Danmark. 

Bedre føre var – varsler med sms
Entercard varsler deg hvis vi vil sjekke noe ”mistenkelig” eller for å være på den sikre siden. Ved hjelp av en interaktiv sms-løsning kan kundene kjapt bekrefte eget bruk av kortet, eller raskt komme i kontakt med oss dersom det er bruk man ikke kjenner igjen.

Hva betyr dette i praksis? Entercards sikkerhetssystem oppdaget et uvanlig bruksmønster på et kort. Kortet ble sperret umiddelbart og Entercard tok kontakt med kunden, som fortalte at han ikke hadde brukt kortet denne dagen. Det lå i lommeboken hans på jobb. Våre ansatte ba han da gå ut å sjekke jakken sin og han oppdaget at lommeboken var stjålet. 

– Vi har brukt mye tid og krefter for å få på plass et så bra sikkerhetssystem. Jeg er veldig stolt av resultatene dette har gitt. Vi vil sikre at svindlere skjønner at det ikke har noen hensikt å prøve seg på våre produkter, avslutter Holtan.