​Slik jobber Entercard med samfunnsansvar

Publisert December 15, 2016

For oss i Entercard er samfunnsansvar å kunne bruke kunnskapen vår til å hjelpe andre. Gjennom vårt samfunnsarbeid ønsker Entercard å vise at vi tar ansvar, både individuelt og kollektivt. På lik linje med våre andre arbeidsoppgaver måler vi effekten av dette og rapporterer arbeidet med sammfunnsansvar i vårt score-kort.

I 2016 har vi samarbeidet med Fattighuset i Oslo hvor våre ansatte frivillig deler ut mat. Entercard har også samarbeidet med Møllergata Skole i Oslo hvor våre ansatte lærer skolebarn sjakk på skolefritidsordningen. Forskning har vist at sjakk har en positiv effekt på barns utvikling av analytiske ferdigheter, noe som er viktig både for dagens og fremtidens Entercard-ansatte.

I Trondheim setter ansatte av flere timer i måneden for å hjelpe til på suppekjøkkenet til Kirkens Bymisjon. I løpet av året har vi også etablert strikkehjørner på kontorene våre hvor vi bidrar med strikking av skjerf til Kirkens Bymisjons “Gled en som gruer seg til jul” – prosjektet.

Entercard’s strategi for samfunnsansvar fokuserer på hvordan vi kan bruke våre styrker til å hjelpe unge mennesker i lokalsamfunnet. Gjennom samarbeidet med Ungt Entreprenørskap får vi muligheten til å vise studenter hvilke oppgaver som løses og kompetanser det er behov for i en bedrift som Entercard.

Så langt i år har 53% av våre 430 ansatte deltatt i en samfunnsansvarsaktivitet. 

I årets julekort viser vi fram noen av årets aktiviteter, ta en titt her. God jul! 

For mer nyheter fra Entercard – se vårt nyhetsrom.