Om oss

Entercard er et av Skandinavias ledende kredittselskap. Vi tilbyr fleksible forbrukskreditter gjennom selskapets eget varemerke re:member og sammen med våre partnere. Vårt mål er å gjøre våre kunders hverdag enklere ved å tilby dem smarte og fleksible betalings- og finansieringsløsninger på en ansvarlig måte.

Vi er lokalisert i Norge, Sverige og Danmark og har over 450 engasjerte medarbeidere.

Vår kultur

Vi tror på samarbeid og styrke i mangfold. Blant våre medarbeidere er 40 ulike nasjonaliteter representert som bidrar med kunnskap og kulturelle erfaringer.

Vår kultur preges sterkt av våre kjerneverdier passionate, innovative og genuine som gjennomsyrer alt vi gjør, hvordan vi jobber og møter kunder. Vi tror på at mangfold, analytiske og engasjerte medarbeidere bidrar til at selskapet vokser.

‹‹For oss er det viktig å være lidenskapelig opptatt av det vi gjør.››

Våre verdier

Passionate

For oss er det viktig å være lidenskapelig opptatt av det vi gjør med kvalitet, energi og lidenskap. Nøkkelen til fremgang er engasjerende medarbeidere. Vi setter mål og jobber hardt for å nå dem. Vi ser muligheter i stedet for problemer og vi er ikke redde for nye utfordringer.

Innovative

Vi jobber alltid med å bli bedre. Som spesialister på enkle og smarte løsninger i et miljø som stadig forandrer seg, våger vi å utfordre og utvikle. Vi samarbeider og drar nytte av hverandres ulikheter og kompetanse for å få fremgang.

Genuine

Vi er åpne, ansvarsfulle og behandler mennesker med respekt og tiltro. Vi jobber hardt sammen for å nå våre mål – i team og som individer. Vi er konsekvente i ord og handling og leverer det vi lover.