Fryshuset

Fryshuset er et møtested for helhetlig læring og personlig utvikling innenfor følgende arbeidsområder; ungdomskultur, sosiale prosjekter, skoler, arbeidsmarked og entreprenørskap. De driver flere skoler og programmer for yrkesopplæring, seminarer og konferanser, kurs i teater, musikk og sport, samt hosting av arrangementer, konserter fester og diskoteker. Organisasjonen fokuserer spesielt på mennesker som er i fare for å falle utenfor, med tro på at alle kan lykkes hvis de får sjansen til å starte på nytt.

Fryshuset ønsker å gi unge i Sverige muligheten til å utvikle sine evner og lidenskap, slik at de kan realisere sitt potensiale og finne veien inn i samfunnet. Dette er avgjørende for å hindre utenforskap, noe Entercard ønsker å bidra til å forebygge.

Her er noen av prosjektene Entercard engasjerer seg i:

«Barn til ensamma mammoer»

Flere enslige mødre og barn befinner seg i en økonomisk og sosialt utsatt situasjon hvor grunnleggende behov som anstendige klær og fritidsaktiviteter ikke er dekket. For å hjelpe dem, organiserer Fryshuset og Entercard aktiviteter for familier med besøk i dyrehage og fornøyelsespark.

Lovely Days

Sammen med Fryshuset arrangerer Entercard Lovely Days for unge mennesker med aktiviteter som filmkvelder og bakedager. Lovely Days har blitt møteplass for tenåringer fra hele Stockholm.

Les mer om Fryshuset på deres nettsider.