​Entercard tilbyr Apple Pay til sine kunder

Publisert December 8, 2020

Fra 8. desember 2020 tilbyr Entercard Apple Pay til alle sine skandinaviske kunder med et re:member kort. Apple Pay er en rask og sikker måte å betale på. Betalinger skjer uten å måtte gi fra seg kortet eller berøre knapper – og alle transaksjoner er beskyttet av iPhones kraftige system.

LO Guldkort-kunder i Danmark og alle de svenske kortinnehaverne som inngår i Entercard-partnerskapet med den svenske fagforeningen LO, vil også kunne bruke sine forskjellige LO-kort med Apple Pay. Tidlig neste år vil enda flere av Entercards produkter i Skandinavia tilby Apple Pay. Dette inkluderer Swedbanks kunder.

– Entercard ønsker å tilby sine kunder mobile betalingsløsninger som er enkle og sikre. Kundene våre kan betale med Apple Pay i butikker som aksepterer kontaktløse kort, i apper og på nettsteder – eller ganske enkelt ved å bruke Apple Watch. Vi håper dette vil gjøre kundenes hverdag enklere og tryggere, sier Freddy Syversen, CEO i Entercard Group AB.

Det er enkelt å betale med Apple Pay. Kundene holder ganske enkelt sin iPhone eller Apple Watch nær en betalingsterminal for å gjennomføre en kontaktløs betaling. Hvert Apple Pay-kjøp er sikkert fordi det autentiseres med Face ID, Touch ID eller enhetspassord, samt en engangs unik dynamisk sikkerhetskode. Apple Pay aksepteres i dagligvarebutikker, apotek, drosjer, restauranter, kaffebarer, butikker og mange flere steder.

Man kan også bruke Apple Pay på iPhone, iPad og Mac for å betale raskere og mer praktisk, både i apper eller på nettet i Safari uten å måtte opprette kontoer og skrive inn betalingsinformasjonen flere ganger. Apple Pay gjør det lettere å betale for mat- og dagligvareleveranser, shopping på nettet, transport og parkering. Apple Pay kan også brukes til å betale i apper på Apple Watch.

Sikkerhet og personvern er sentralt for Apple Pay. Når kunder bruker et kreditt- eller debetkort med Apple Pay, lagres ikke kortnumrene på enheten eller på Apple-serverne. I stedet tildeles et unikt enhetskontonummer, krypteres og lagres sikkert i Secure Element – en bransjestandard chip som er sertifisert og laget spesielt for å lagre betalingsinformasjonen trygt på enheten.

Apple Pay er enkelt å sette opp. Åpne Wallet-appen på iPhone, trykk på «+» og følg trinnene for å legge til kreditt- eller debetkort. Når en kunde legger til et kort, kan de begynne å bruke Apple Pay på enheten med en gang. Du kan også legge til Apple Pay i Entercards produkt-apper. Gå til “oversikt”, klikk på «legg til Wallet» og følg instruksjonene. Entercard-kunder vil fortsette å motta alle belønningene og fordelene som tilbys gjennom de ulike Entercard-kortene.

For mer informasjon om hvordan du begynner å bruke Entercard-produktene med Apple-betaling: www.entercard.no/applepay

For mer informasjon om Apple Pay, besøk: https://www.apple.com/no/apple-pay/