Få 50 000,- til ditt kulturprosjekt!

Publisert April 24, 2015

– Etter fjorårets suksess med re:member-bidraget i Møre og Romsdal retter vi nå blikket mot Buskerud. Vi vet at det spirer og gror på kulturfronten rundt om i regionen, og vi vil gjerne bidra på vår måte, sier Henning Holtan, administrerende direktør i Entercard.

Leter etter de gode idéene

Entercard har etablert re:member-bidraget for å hjelpe frem ildsjeler og originale idéer innenfor kulturfeltet. Enten du allerede er en erfaren kulturaktør med flere arrangement bak deg, eller om du går svanger med en idé til et kulturelt arrangement du gjerne skulle satt ut i live, oppfordres du til å søke innen 20. mai. Med kulturelle arrangement menes for eksempel: konserter, festivaler, utstillinger, revyer, teater eller andre forestillinger.

– Men har du en ny og spennende idé som kanskje ikke passer inn under noen av disse eksemplene, så ikke nøl med å sende inn en søknad. Vi er spesielt opptatt av nye og innovative prosjekter som kanskje ikke så mange har hørt om, forteller Holtan.

Ildsjeler belønnes

Skaper ditt planlagte arrangement et samhold i lokalmiljøet og samtidig baserer seg på en stor grad av frivillig arbeid, er det et åpenbart frieri til juryen – som først velger ut fem finalister, før de kårer en endelig vinner. Du oppfordres også til å dele bilder fra både planlegging og øvinger under #rememberbuskerud på Instagram, og selvfølgelig også bilder fra selve arrangementet når den tid kommer.

Du søker på nettet

Søknadsfristen for re:member-bidraget i Buskerud er onsdag 22. mai 2015, mens en intern jury kårer en vinner mandag 8. juni 2015. Det eneste kriteriet er at du er over 18 år.

Her finner du søknadsskjema for re:member-bidraget i Buskerud.

Les mer om re:member-bidraget i Buskerud.