Her er finalistene til re:member-bidraget

Publisert June 3, 2015

Fem kulturelle arrangement i Buskerud er nå valgt ut som finalister til årets re:member-bidrag. Vinneren kåres 8. juni, og publikum oppfordres til å stemme på sin kulturfavoritt.

Etter fjorårets suksess med re:member-bidraget i Møre og Romsdal, rettes blikket i år mot det som er vårens kulturfylke, nemlig Buskerud. Fylket har ikke mangel på kreative og kulturinteresserte ildsjeler, og har dermed et godt og mangfoldig kulturtilbud som engasjerer, inspirerer og motiverer både publikum og andre med lignende interesser.

Blant flere gode påmeldte kulturarrangement, har juryen plukket ut fem finalister til re:member-bidraget som skal knive om premien på 50 000 kroner. Årets finalister består av ulike kultursjangre, men har til felles at de skaper samhold i lokalmiljøet og baseres i stor eller liten grad av frivillig arbeid.

De fem finalistene er:

Juryen består av:

  • Tom Søgård fra Drammen – daglig leder i Byen Vår Drammen
  • Siw Andersen fra Ål – blogger, designer og grunnlegger av Fashion Fokus
  • Wivi-Ann Bamrud fra Kongsberg – jobber i Kongsberg Næringsforum, markedssjef & ansvarlig redaktør for kongsberg.no
  • Daniel Aleksander Holm fra Hønefoss – driver kommunikasjonsbyrået Podie og involvert i Fjellfilmfestivalen

Det siste og avgjørende jurymedlemmet er deg!
Vinneren kåres allerede mandag 8. juni, så gi din stemme i dag.

Med re:member-bidraget ønsker Entercard å gi noe tilbake til samfunnet og støtter derfor originale kulturideer og ildsjeler ved å tildele et kulturarrangement et økonomisk bidrag. I fjor gikk premien til Pop-Up Galleri Møre og Romsdal, men hvem vinner i år?

For å være med på å kåre vinneren av re:member-bidraget på 50 000 kroner, stem på ditt favorittbidrag.