Digital sikkerhet

Som kredittselskap har vi et stort ansvar når det gjelder din digitale sikkerhet. Vi jobber for å sikre at ikke personlig informasjon skal komme på avveie, bli endret eller ødelagt. Dette gjør vi ved å informere om sikkerhetstiltak du kan gjøre på egenhånd, men også gjennom våre egne avanserte systemer og sikkerhetsløsninger.

Vi gjør kontinuerlige tester og oppdateringer av våre systemer og sikkerhetsløsninger for å sikre at informasjonen i systemene alltid er optimalt beskyttet. Når du som kunde bruker vår nettbank, er informasjonsoverføringen mellom våre systemer og ditt system kryptert. Ved at vi fokuserer på avanserte sikkerhetssystemer gjør vi en viktig del av jobben. Det viktigste er likevel samarbeidet mellom oss og deg som kunde. Ved at du er opptatt av egen personlig sikkerhet, kan vi sammen sikre at informasjonen din er optimalt beskyttet. Derfor tar vi ansvaret om å informere om svindelforsøk og digital beskyttelse svært seriøst.

En av våre oppfordringer til deg som kunde er å se på PC, nettbrett og mobiltelefon som verdisaker som inneholder svært sensitiv informasjon. På samme måte som nøkler og lommebok. Det er viktig å sørge for at uvedkommende ikke har tilgang til slike digitale verdisaker. Like viktig er det at du vurderer hva du velger å laste ned av programmer og at du bruker antivirusprogrammer. På våre nettsider finner du mer informasjon om blant annet teknisk beskyttelse ved oppdatering av programvarer, hvordan man surfer trygt på nett, sikre passord og pålogging på trådløse nettverk.