Digital sikkerhet

Som kredittselskap har vi et stort ansvar når det gjelder din digitale sikkerhet. Vi jobber for å sikre at din personlige informasjon ikke kommer på avveie, blir endret eller ødelagt. Dette gjør vi ved å informere om sikkerhetstiltak du kan gjøre på egenhånd, men også gjennom våre avanserte systemer og sikkerhetsløsninger.

Vi tester og oppdaterer våre systemer hyppig for å sikre at informasjonen i våre systemer alltid er beskyttet på en optimal måte. Når du som kunde bruker vår nettbank, er informasjonsutvekslingen mellom vårt og ditt system alltid kryptert.

Ved at vi fokuserer på våre avanserte sikkerhetssystemer gjør vi en stor del av jobben, men det viktigste er likevel samarbeidet mellom oss og deg som kunde. Ved at du er opptatt av å beskytte din personlige informasjon, kan vi sammen sørge for at din informasjon er best mulig beskyttet. Derfor tar vi ansvaret om å informere om svindelforsøk og digital beskyttelse veldig seriøst.

En av våre oppfordringer til deg som kunde er å se på PC, nettbrett og mobiltelefon som verdisaker som inneholder sensitiv informasjon – på samme måte som nøkler og lommebok. Det er viktig å sørge for at det er kun deg som har tilgang på dine digitale verdisaker. Like viktig er det at du er kritisk til hvilken programvare du installerer, og at du bruker oppdaterte antivirusprogrammer.

Du kan finne mer informasjon om blant annet programvare, sikker nettbruk, passord og bruk av trådløse nett i sikkerhetsseksjonen.