Spesialister på samarbeid

EnterCard har over 10 års erfaring med å utvikle kredittprodukter. I nært samarbeid med våre partnere tilbyr vi partnerprofilerte forbrukslån og kredittkort. I produktene kan tilleggstjenester som ulike forsikringer og rabattordninger inngå.

Gjennom oss kan foretak og organisasjoner tilby sine kunder et kombinert medlems- og betalingskort. Som spesialister på kredittgivning håndterer vi både kredittkort og forbrukslån i våre partners navn. Vi tar hånd om alt fra risikohåndtering, markedsføring, kapitalinnhenting og juridiske krav til trygg og sikker kundehåndtering. Vi hjelper våre partnere å finne en løsning tilpasset deres mål og kundenes behov. Dessuten bidrar vi med den kunnskapen som er nødvendig for å få til et optimalt produkt.

For å gi våre partnere best mulig innsikt har vi gjennom mange år utviklet en solid analytisk kompetanse. Vi utvikler også digitale kanaler, som apper og nettbank.

Vi setter alltid kunden i sentrum, samtidig som vi fokuserer på resultatene. Et samarbeid med oss, gjør at våre partnere kan fokusere på sine kjerneområder. Vil du vite mer, kontakt Thomas Skrolsvik.

EnterCard har i dag over 1,7 millioner kunder i Skandinavia, omkring 80 produkter og over 50 partnere, blant annet COOP, Boligbyggelagene, British Airways, Swedbank og en rekke uavhengige sparebanker.