Apple Pay

Apple Pay er en kontaktløs, trygg og enkel måte å betale på for deg som har iPhone eller en annen kompatibel Apple-enhet. Ta i bruk ditt Entercard-produkt gjennom Apple Pay og opplev fordelene ved en digital lommebok.

Slik kommer du i gang med Apple Pay

For å kunne ta i bruk Apple Pay må du ha iPhone 6 eller nyere.

  • Gå til Wallet-appen på iPhonen din, trykk på «+» symbolet og følg instruksjonene.
  • Skann betalingskortet ditt og legg inn CVC-koden. Du kan også legge til kortet manuelt.
  • Godkjenn avtalen og verifiser kortet ved å trykke ‘neste’.
  • Du vil motta en verifiseringskode på SMS.
  • Du er klar til å betale med Apple Pay.

Du kan også legge til kortet ditt i Apple Pay gjennom ditt appen til kortet ditt. Hvis kortet ditt støtter Apple Pay vil du se “Add to Apple Pay” i kortoversikten. Det er viktig at du har registrert riktig telefonnummer hos oss. Du kan oppdatere telefonnummeret ditt i appen til kortet ditt eller i nettbanken.

Apple Pay ivaretar personvernet ditt

Når du betaler med Apple Pay, kan du være trygg på at personvernet ditt blir ivaretatt. Apple Pay bruker et nummer som er spesifikt for din enhet, og en unik kode for hver transaksjon. Kortopplysningene dine lagres ikke på enheten din eller på Apple-servere, og deles ikke med tredjeparter. Apple Pay lagrer ikke opplysninger som kan knyttes direkte til deg som privatperson.

Slik betaler du med Apple Pay:

Apple Pay fungerer på utsalgssteder som støtter kontaktløs betaling. Det gjelder både i butikker, på nett og i apper på din Apple-enhet. For å se om butikken støtter kontaktløs betaling, se etter et av disse symbolene når du handler:

Face ID

Du godkjenner betalingen ved å dobbeltklikke på sideknappen på iPhone. Se på skjermen for å identifisere deg med Face ID og hold deretter telefonen inntil betalingsterminalen. Hvis du har på deg munnbind kan du bli bedt om å oppgi koden din.

Touch ID

Dersom du har en iPhone 6, 7 eller 8, må du godkjenne betalingen med Touch ID. Hold iPhone nær betalingsterminalen med fingeren på fingeravtrykksensoren.

Apple Watch

For å betale med Apple Watch må du trykke to ganger på sideknappen og hold klokken din inntil en kontaktløs betalingsterminal. Transaksjonen er godkjent når du kjenner klokken vibrere.

Her finner du svar på de vanligste spørsmålene om Apple Pay.

Klikk her for å lese våre vilkår for mobile betalinger.