Våre eiere

Entercard er et sameierskap mellom Swedbank og Barclays Principal Investments Limited, to trygge aktører med lang erfaring i den finansielle sektoren. Barclays Bank er en av de største kortutstederne i Europa, mens Swedbank har solid kunnskap og lokal tilstedeværelse i det skandinaviske kortmarkedet. Det gjør at vi får ta del i all erfaring og ekspertise våre eiere besitter, samtidig som vi er det lokale selskapet som fokuserer på kredittkort og lån, og kan tilby våre produkter og tjenester innen bankkort og kreditt under våre egne varemerker ENTERCARD og re:member.

_DSC5059_low_res

‹‹Et trygt eierskap som gir kunnskap og innsikt.››

Historien om oss

Vår historie er både lang og kort. Selskapet ble startet i Norge i 1999, men våre eiere har flere hundre års erfaring fra finanssektoren.

I 2003 kjøpte Swedbank firmaet og i 2005 dannet de, i samarbeid med Barclays Bank, et sameierskap for å bli ledende på kredittkort i Norden. En del av Swedbanks svenske kortvirksomhet ble en del av det nye foretaket som beholdt navnet Entercard. Det er den korte historien.

Våre to eiere har begge en lang historie og enorm kompetanse. Barclays Banks kortselskap Barclaycard, med over 50 års erfaring i bagasjen, har for eksempel lykkes med å bli den største kredittkortutgiveren i Europa. De siste årene har Entercard vokst kraftig og utviklet seg til å bli et fremgangsrikt skandinavisk kredittselskap med virksomhet i Norge, Sverige og Danmark.