Årsoppgaven 2020

Jan Haglund utnevnt som ny CEO I Entercard Group AB

Styret i Entercard har utnevnt Jan Haglund som CEO for Entercard Group AB. Haglund har 20 års erfaring innen kort-, utlåns-, betalings- og inkassobransjen. Han har i tillegg lang erfaring med å definere og drive fram endringsprosesser i finanssektoren.

​Entercard starter 2021 med oppdatert logo og ny stavemåte

Heretter staver vi egennavnet Entercard med stor E på normalt vis, selv om logoen er laget med små bokstaver. Logoendringen medfører mindre justeringer og vil ikke innebære et omfattende branding-program, men blir implementert gradvis fra januar 2021.

​Entercard tilbyr Apple Pay til sine kunder

Fra 8. desember 2020 tilbyr Entercard Apple Pay til alle sine skandinaviske kunder med et re:member kort Apple Pay.LO Guldkort-kunder i Danmark og alle de svenske kortinnehaverne som inngår i Entercard-partnerskapet med den svenske fagforeningen LO, vil også kunne bruke sine forskjellige LO-kort med Apple Pay

Øk sjansen for å få pengene refundert ved kansellert reise

​Under koronapandemien har vi kunnet lese overskrifter om kansellerte reiser og utestående refusjon, kanskje har du selv opplevd å være i denne situasjonen. I slike situasjoner er det viktig å være klar over at du enkelt kan øke muligheten for å få beløpet for reisen refundert dersom noe uventet skulle skje.

Entercard-kunder betaler stadig mer kontaktløst

Entercard-kunder i det skandinaviske markedet benytter seg stadig mer av kontaktløs betaling, også kalt tæpping, som betalingsmetode. Selv om veksten til dels har vært stabil over tid kan man peke på et tydelig skifte i forbrukernes betalingsvaner etter at Covid-19 inntraff i mars i år. Det viser tall fra Entercard.