​Entercard starter 2021 med oppdatert logo og ny stavemåte

Heretter staver vi egennavnet Entercard med stor E på normalt vis, selv om logoen er laget med små bokstaver. Logoendringen medfører mindre justeringer og vil ikke innebære et omfattende branding-program, men blir implementert gradvis fra januar 2021.

​Entercard tilbyr Apple Pay til sine kunder

Fra 8. desember 2020 tilbyr Entercard Apple Pay til alle sine skandinaviske kunder med et re:member kort Apple Pay.LO Guldkort-kunder i Danmark og alle de svenske kortinnehaverne som inngår i Entercard-partnerskapet med den svenske fagforeningen LO, vil også kunne bruke sine forskjellige LO-kort med Apple Pay

Øk sjansen for å få pengene refundert ved kansellert reise

​Under koronapandemien har vi kunnet lese overskrifter om kansellerte reiser og utestående refusjon, kanskje har du selv opplevd å være i denne situasjonen. I slike situasjoner er det viktig å være klar over at du enkelt kan øke muligheten for å få beløpet for reisen refundert dersom noe uventet skulle skje.

Entercard-kunder betaler stadig mer kontaktløst

Entercard-kunder i det skandinaviske markedet benytter seg stadig mer av kontaktløs betaling, også kalt tæpping, som betalingsmetode. Selv om veksten til dels har vært stabil over tid kan man peke på et tydelig skifte i forbrukernes betalingsvaner etter at Covid-19 inntraff i mars i år. Det viser tall fra Entercard.

Phishing: Dette må du være bevisst på

Den vanligste formen for phishing skjer via e-post og er blitt noe de fleste har hørt om. Slike e-poster kan være vanskelige å avdekke som svindel fordi de ser ut til å komme fra legitime aktører. I realiteten er avsender svindlere som skuler seg bak falske adresser for å oppnå økonomisk vinning eller sensitiv informasjon.

Betal trygt, enkelt og kontaktløst

​Kombinasjonen av digital utvikling, lovverk og endringer i kunders bruksmønster har gjort 2020 til et godt år for kontaktløs betaling. Ved kontaktløs betaling slipper du å berøre terminalen mer enn nødvendig. Denne utviklingen har vært positiv og viktig for å begrense antall fysiske berøringspunkter i forbindelse med den pågående Covid-19-pandemien.