Entercard begynner å bruke resirkulert plast i kredittkortene

Fra september 2022 vil Entercard begynne å overføre kredittkortporteføljen sin til resirkulert plast. Kortene skal lages med minst 85,5 % resirkulert plast, hentet fra lokalt plastavfall, i nærheten av der Entercards kortprodusent Idemias produksjonssteder er lokalisert. Det blir derfor ingen langtransport av plasten før den havner i produksjon.

Entercard innfører hybrid arbeidsplass

Entercard har besluttet å innføre en kontorsbasert hybrid arbeidsmodell for en testperiode. Dette betyr at kontoret vil være den ansattes base for utveksling av ideer og samarbeid, men med mulighet til å jobbe fleksibelt hjemmefra et par dager i uken.

Jan Haglund utnevnt som ny CEO I Entercard Group AB

Styret i Entercard har utnevnt Jan Haglund som CEO for Entercard Group AB. Haglund har 20 års erfaring innen kort-, utlåns-, betalings- og inkassobransjen. Han har i tillegg lang erfaring med å definere og drive fram endringsprosesser i finanssektoren.

​Entercard starter 2021 med oppdatert logo og ny stavemåte

Heretter staver vi egennavnet Entercard med stor E på normalt vis, selv om logoen er laget med små bokstaver. Logoendringen medfører mindre justeringer og vil ikke innebære et omfattende branding-program, men blir implementert gradvis fra januar 2021.

​Entercard tilbyr Apple Pay til sine kunder

Fra 8. desember 2020 tilbyr Entercard Apple Pay til alle sine skandinaviske kunder med et re:member kort Apple Pay.LO Guldkort-kunder i Danmark og alle de svenske kortinnehaverne som inngår i Entercard-partnerskapet med den svenske fagforeningen LO, vil også kunne bruke sine forskjellige LO-kort med Apple Pay

Øk sjansen for å få pengene refundert ved kansellert reise

​Under koronapandemien har vi kunnet lese overskrifter om kansellerte reiser og utestående refusjon, kanskje har du selv opplevd å være i denne situasjonen. I slike situasjoner er det viktig å være klar over at du enkelt kan øke muligheten for å få beløpet for reisen refundert dersom noe uventet skulle skje.