Entercard Appointed 'Newcomer' for 2023 by Career Company

We are thrilled to announce that Karriärsföretagen has appointed Entercard as this year's 'Newcomer' for 2023 in the Social Science category, making it one of Sweden's most attractive employers among Young Professionals and Students in 2023.

Entercard begynner å bruke resirkulert plast i kredittkortene

Fra september 2022 vil Entercard begynne å overføre kredittkortporteføljen sin til resirkulert plast. Kortene skal lages med minst 85,5 % resirkulert plast, hentet fra lokalt plastavfall, i nærheten av der Entercards kortprodusent Idemias produksjonssteder er lokalisert. Det blir derfor ingen langtransport av plasten før den havner i produksjon.

Entercard innfører hybrid arbeidsplass

Entercard har besluttet å innføre en kontorsbasert hybrid arbeidsmodell for en testperiode. Dette betyr at kontoret vil være den ansattes base for utveksling av ideer og samarbeid, men med mulighet til å jobbe fleksibelt hjemmefra et par dager i uken.

Jan Haglund utnevnt som ny CEO I Entercard Group AB

Styret i Entercard har utnevnt Jan Haglund som CEO for Entercard Group AB. Haglund har 20 års erfaring innen kort-, utlåns-, betalings- og inkassobransjen. Han har i tillegg lang erfaring med å definere og drive fram endringsprosesser i finanssektoren.

​Entercard starter 2021 med oppdatert logo og ny stavemåte

Heretter staver vi egennavnet Entercard med stor E på normalt vis, selv om logoen er laget med små bokstaver. Logoendringen medfører mindre justeringer og vil ikke innebære et omfattende branding-program, men blir implementert gradvis fra januar 2021.

​Entercard tilbyr Apple Pay til sine kunder

Fra 8. desember 2020 tilbyr Entercard Apple Pay til alle sine skandinaviske kunder med et re:member kort Apple Pay.LO Guldkort-kunder i Danmark og alle de svenske kortinnehaverne som inngår i Entercard-partnerskapet med den svenske fagforeningen LO, vil også kunne bruke sine forskjellige LO-kort med Apple Pay