Hva erstatter kredittkortet: En klokke eller en chip i armen?

​Sverige er verdens mest digitaliserte samfunn når det gjelder betalinger. Innen tre år estimerer Svensk Handel at 90 prosent av alle transaksjoner i Sverige blir gjort digitalt.

​Ny lovgivning gir kundene bedre kontroll

I mai neste år erstatter EUs forordning for personvern, GDPR, dagens personverndirektivet. GDPR dekker selskaper som håndterer personopplysninger og er en av årets største snakkiser i IT-verden. Brudd på de nye reglene kan gi høye bøter, opptil 4 % av totalomsetningen. Dermed har diskusjonen handlet mer om hvordan selskaper kan unngå å bli bøtelagt i stedet for hva de nye reglene faktisk medfører.

Mobilbetaling i utlandet – fungerer det for nordmenn på ferie?

Er du blant dem som har flyttet lommeboka inn i mobilen og nå lurer på om du kan la kortene ligge igjen når du skal på utenlandsferie i sommer? De siste årene har Vipps, Mobilepay og andre mobile betalingsløsninger fått en enorm brukermasse i Norge og i flere og flere butikker kan du bruke mobilen i stedet for kortet. I denne artikkelen ser vi på om dette også er mulig i på utenlandsferie.

Reise i sommer? Her er våre 10 beste ferietips

Sommeren er her, og vi i EnterCard vil dele våre personlige ferietips. Vi spurte våre kolleger om deres beste tips til ferien, og her er de 10 beste:

Visste du at EnterCard har 50 ulike partnere i Skandinavia?

​KLP Kredittkort overføres til KLP Banken

Fra 25. mai overføres KLPs kredittkortportefølje til KLP Banken. KLP Banken håndterer fra da av alle sine kredittkort kunder selv. Alle kundene dette gjelder har fått utstedt nye kredittkort av KLP Banken, og er skriftlig varslet om endringen.