Fremtidens sosiale entreprenører

​MinLæring UB vant prisen for beste sosiale entreprenør under GründerExpo med en tjeneste som skal gi alle elever lik mulighet til å lære. Hvor som helst og når som helst, med hjelp fra lærerne.

EnterCard i juryen for unge innovatører i Akershus

Lokale mesterskap for å vinne Ungt Entreprenørskaps bedriftspriser gikk av stabelen i slutten av januar. Fire EnterCard-ansatte var med i juryene som møtte unge innovatører fra videregående skoler i Akershus. Det ble konkurrert om titler som blant annet Bærekraftsprisen, Beste HR/IA-bedrift og Beste Innovative Produkt. Dette er en del av EnterCards arbeid med samfunnsansvar.

Årsoppgaven 2018

EnterCard er i ferd med å ferdigstille årsoppgaven for alle våre kunder, og den vil bli sendt ut i nettbanken eller per post i løpet av kort tid. Årsoppgaven gir deg en oversikt over hva du har betalt i renter i løpet av 2018 og din saldo per 31.12.2018.

Informasjonssikkerhet er vår høyeste prioritet

Vi lever i dag i en global økonomi der vi med et enkelt klikk kan bestille nesten hva som helst på Internett. Digitale betalingsløsninger har forandret hele samfunnet – mye til det bedre. Men det har samtidig åpnet for kriminell aktivitet som kortsvindel og stjålne identiteter.

Kreativiteten blomstret på Gründeridol for ungdomsbedrifter

Fredag 30. november gikk finalen av Ungt Entreprenørskaps Gründeridol for ungdomsbedrifter i Akershus av stabelen. Carl Michelet, Thanh Fleischer, Fawad Hussain og Anne-Line Aaslund fra EnterCard bidro som mentorer sammen med ansatte fra Telenor og Kjeller Innovasjon. Ideene blomstret, så dette var morsomt og lærerikt både for studentene og representantene fra næringslivet.

Sikker kortbruk på Black Friday og i julehandelen

Blir du fristet av alle tilbudene på nett om dagen? Da er det greit å vite at den sikreste betalingsmåten er med kredittkort. Den amerikanske tradisjonen Black Friday har for lengst blitt stort også her i Norge og julehandelen er offisielt i gang. Tall fra tidligere år viser at kortene går varme i denne perioden.