EnterCard bekjemper bedrageri med nytt skybasert verktøy

EnterCard implementert et nytt verktøy for å forbedre kampen mot kortsvindel. Det skybaserte systemet, som leveres av FICO, er nå fullt integrert som en del av verktøyene EnterCards bedragerispesialister bruker for å oppdage og forhindre kortsvindel.

Mer enn en million fakturaer hver måned i 2016

EnterCard vokser og håndterer stadig flere og flere prosesser. I 2016 sendte EnterCard ut 12,5 millioner fakturaer til kundene. Det tilsvarer mer enn en million fakturaer i måneden. De fleste av disse fakturaene var papirfakturaer eller e-fakturaer (elektroniske).

​Grundige, men effektive søknadsprosesser sikrer ansvarlig långivning

Når en kunde søker om et kredittkort gjør EnterCard som en ansvarlig långiver en grundig kredittvurdering før vi innvilger eller avslår søknaden. Gode kredittvurderinger er avgjørende for et selskap som tilbyr usikrede lån. Vårt mål er alltid å gi riktig kredittgrense til riktig person.

EnterCard deler ut pris under GrunderExpo 2017

Under GrunderExpo i Lillestrøm i dag delte EnterCard ut prisen for «Beste kundeopplevelse på nett» til de beste ungdomsbedriftene fra ulike videregående skoler i Akershus. Blant de 131 ungdomsbedriftene som deltok på messen ble vinneren Stojo Norge UB, som selger sammenleggbare kopper.

Les vår 2016-rapport om samfunnsansvar

Rapporten beskriver hva EnterCard har bidratt med av samfunnsansvar i 2016. EnterCard bidrar gjennom sitt arbeid med samfunnsansvar til at unge mennesker opplever mestring og får forståelse av hva analytisk kompetanse og et selskap som EnterCard er. Rapporten er utarbeidet slik at den kun tar for seg de større aktivitetene som er gjort i Norge, Danmark og Sverige.

EnterCard Group støtter ungt sjakktalent: Går inn som en av de første sponsorene til Aryan Tari

EnterCard Group ønsker å fremme analytiske ferdigheter og støtte unge talenter. Derfor går det skandinaviske finansselskapet inn som en av de første sponsorene til Aryan Tari, som spås å være den «neste Magnus Carlsen».