Mobilbetaling i utlandet – fungerer det for nordmenn på ferie?

Er du blant dem som har flyttet lommeboka inn i mobilen og nå lurer på om du kan la kortene ligge igjen når du skal på utenlandsferie i sommer? De siste årene har Vipps, Mobilepay og andre mobile betalingsløsninger fått en enorm brukermasse i Norge og i flere og flere butikker kan du bruke mobilen i stedet for kortet. I denne artikkelen ser vi på om dette også er mulig i på utenlandsferie.

Reise i sommer? Her er våre 10 beste ferietips

Sommeren er her, og vi i EnterCard vil dele våre personlige ferietips. Vi spurte våre kolleger om deres beste tips til ferien, og her er de 10 beste:

Visste du at EnterCard har 50 ulike partnere i Skandinavia?

​KLP Kredittkort overføres til KLP Banken

Fra 25. mai overføres KLPs kredittkortportefølje til KLP Banken. KLP Banken håndterer fra da av alle sine kredittkort kunder selv. Alle kundene dette gjelder har fått utstedt nye kredittkort av KLP Banken, og er skriftlig varslet om endringen.

Tipser du feil?

Nordmenn er lært opp til å gi ti prosent i tips. Men regelen gjelder ikke i alle land og alle sammenhenger. Halvparten av oss tipser inntil ti prosent når vi er på restaurant, viser Remember reiseundersøkelsen som er gjennomført av YouGov. Remember er et kredittkort utstedt av EnterCard Group. Ti prosent svarer at de tipser inntil 20 prosent, men mange tipser mer med kort.

EnterCard bekjemper bedrageri med nytt skybasert verktøy

EnterCard implementert et nytt verktøy for å forbedre kampen mot kortsvindel. Det skybaserte systemet, som leveres av FICO, er nå fullt integrert som en del av verktøyene EnterCards bedragerispesialister bruker for å oppdage og forhindre kortsvindel.