De beste betalingstipsene fra EnterCards anti-svindeleksperter

Mange betaler med kredittkort i ferien, og EnterCards svindeleksperter har samlet sine beste tips. Kredittkort er et sikkert betalingsmiddel, men for å unngå problemer med betalinger anbefaler vi å være ekstra oppmerksom i noen situasjoner.

Normal driftssituasjon

Alle EnterCards systemer er i normal drift etter driftsforstyrrelsen. Beløp som var dobbelt reservert er korrigert. Ingen kunder har betalt dobbelt eller blir fakturert dobbelt. Kunden trenger ikke foreta seg noe i denne saken.  EnterCard beklager ulempene dette medførte for våre kunder.

Ansvarlig långivning – vårt samfunnsansvar

Hva betyr ansvarlig långivning i praksis? Å tilby rett kreditt til rett person er viktig for å unngå at kunder får uhåndterlig gjeld. – Dette kan vi gjøre takket være våre gode prosesser og rammeverk, sier Andrew Karmy, Chief Credit Officer i EnterCard Group.

Fremtidens sosiale entreprenører

​MinLæring UB vant prisen for beste sosiale entreprenør under GründerExpo med en tjeneste som skal gi alle elever lik mulighet til å lære. Hvor som helst og når som helst, med hjelp fra lærerne.

EnterCard i juryen for unge innovatører i Akershus

Lokale mesterskap for å vinne Ungt Entreprenørskaps bedriftspriser gikk av stabelen i slutten av januar. Fire EnterCard-ansatte var med i juryene som møtte unge innovatører fra videregående skoler i Akershus. Det ble konkurrert om titler som blant annet Bærekraftsprisen, Beste HR/IA-bedrift og Beste Innovative Produkt. Dette er en del av EnterCards arbeid med samfunnsansvar.

Årsoppgaven 2018

EnterCard er i ferd med å ferdigstille årsoppgaven for alle våre kunder, og den vil bli sendt ut i nettbanken eller per post i løpet av kort tid. Årsoppgaven gir deg en oversikt over hva du har betalt i renter i løpet av 2018 og din saldo per 31.12.2018.