​Gjeldsregisteret innføres nå – dette må du vite

Norske husholdningers samlede gjeld har ifølge SSB økt med nesten 1 500 milliarder siden 2009, og en Lindorff rapport viser at hver 17. normann har betalingsanmerkninger. Dette er bakgrunn for innføringen av gjeldsregister som skal motvirke et for høyt gjeldsnivå blant nordmenn. EnterCard har lenge ønsket et register, likt det de har i Sverige, og ser klare fordeler med et norsk gjeldsregister

De beste betalingstipsene fra EnterCards anti-svindeleksperter

Mange betaler med kredittkort i ferien, og EnterCards svindeleksperter har samlet sine beste tips. Kredittkort er et sikkert betalingsmiddel, men for å unngå problemer med betalinger anbefaler vi å være ekstra oppmerksom i noen situasjoner.

Normal driftssituasjon

Alle EnterCards systemer er i normal drift etter driftsforstyrrelsen. Beløp som var dobbelt reservert er korrigert. Ingen kunder har betalt dobbelt eller blir fakturert dobbelt. Kunden trenger ikke foreta seg noe i denne saken.  EnterCard beklager ulempene dette medførte for våre kunder.

Ansvarlig långivning – vårt samfunnsansvar

Hva betyr ansvarlig långivning i praksis? Å tilby rett kreditt til rett person er viktig for å unngå at kunder får uhåndterlig gjeld. – Dette kan vi gjøre takket være våre gode prosesser og rammeverk, sier Andrew Karmy, Chief Credit Officer i EnterCard Group.

Fremtidens sosiale entreprenører

​MinLæring UB vant prisen for beste sosiale entreprenør under GründerExpo med en tjeneste som skal gi alle elever lik mulighet til å lære. Hvor som helst og når som helst, med hjelp fra lærerne.

EnterCard i juryen for unge innovatører i Akershus

Lokale mesterskap for å vinne Ungt Entreprenørskaps bedriftspriser gikk av stabelen i slutten av januar. Fire EnterCard-ansatte var med i juryene som møtte unge innovatører fra videregående skoler i Akershus. Det ble konkurrert om titler som blant annet Bærekraftsprisen, Beste HR/IA-bedrift og Beste Innovative Produkt. Dette er en del av EnterCards arbeid med samfunnsansvar.