Les vår 2016-rapport om samfunnsansvar

EnterCard Group støtter ungt sjakktalent: Går inn som en av de første sponsorene til Aryan Tari

EnterCard Group ønsker å fremme analytiske ferdigheter og støtte unge talenter. Derfor går det skandinaviske finansselskapet inn som en av de første sponsorene til Aryan Tari, som spås å være den «neste Magnus Carlsen».

​EnterCard vil ha offentlig gjeldsregister

EnterCard har i mange år vært en pådriver for å få på plass et gjeldsregister i Norge. 6. desember gikk høringsfristen for en ny gjeldsregisterlov ut. EnterCard har sendt inn sine synspunkter i et eget høringsnotat. Her slår EnterCard fast at det er viktig å komme videre med etablering av et norsk gjeldsregister så raskt om mulig.

​Slik jobber EnterCard med samfunnsansvar

For oss i EnterCard er samfunnsansvar å kunne bruke kunnskapen vår til å hjelpe andre. Gjennom vårt samfunnsarbeid ønsker EnterCard å vise at vi tar ansvar, både individuelt og kollektivt. På lik linje med våre andre arbeidsoppgaver måler vi effekten av dette og rapporterer arbeidet med sammfunnsansvar i vårt score-kort.

​Ikke gå i nettsvindlernes feller på Black Friday

Den amerikanske tradisjonen Black Friday har de siste årene også slått an her i Norge. Det som tidligere var dagen da julehandelen offisielt startet har nå blitt til en hel salgsuke, gjerne kalt Black Week. Hvis du planlegger å benytte deg av noen av tilbudene nettbutikkene tilbyr, er det viktig og ikke la seg rive med hvis prisene virker for gode til å være sanne.

Gi aldri ut kortinformasjon hvis du ikke har tatt intiativ til et kjøp selv

De fleste mottar daglig e-post med tilbud som er for gode til å være sanne. Det kan være alt fra muligheten til å kjøpe en Iphone for 5 kr, gratis gavekort eller muligheten til å delta i kundeundersøkelser der du kan vinne drømmereisen til Maldivene. Ikke la deg lure!