​re:member fortsetter samarbeidet med Norges Skiforbund Alpint

EnterCard forlenger sitt sponsorat av det norske alpinlandslaget ut sesongen 2021/22 og fortsetter å eksponere sin merkevare re:member gjennom sponsoratet.

​7 tips for sikker netthandel i julen

Netthandel er både enkelt og tidseffektiv. Gjennom noen få tastetrykk kan du få alle julegavene levert hjem til deg, uten å stresse med fulle parkeringsplasser og lange køer. Årets bonus er at mange nå kan kjøpe matvarer på internett og få dem levert på døren.

Aryan Tari juniorverdensmester i sjakk

Norge fikk i dag sin første juniorverdensmester i sjakk. Aryan Tari vant mesterskapet da han spilte remi (uavgjort) mot turneringens antatt sterkeste spiller. EnterCard er stolt sponser av Aryan, og gratulerer med denne imponerende prestasjonen.

Hva erstatter kredittkortet: En klokke eller en chip i armen?

​Sverige er verdens mest digitaliserte samfunn når det gjelder betalinger. Innen tre år estimerer Svensk Handel at 90 prosent av alle transaksjoner i Sverige blir gjort digitalt.

​Ny lovgivning gir kundene bedre kontroll

I mai neste år erstatter EUs forordning for personvern, GDPR, dagens personverndirektivet. GDPR dekker selskaper som håndterer personopplysninger og er en av årets største snakkiser i IT-verden. Brudd på de nye reglene kan gi høye bøter, opptil 4 % av totalomsetningen. Dermed har diskusjonen handlet mer om hvordan selskaper kan unngå å bli bøtelagt i stedet for hva de nye reglene faktisk medfører.

Mobilbetaling i utlandet – fungerer det for nordmenn på ferie?

Er du blant dem som har flyttet lommeboka inn i mobilen og nå lurer på om du kan la kortene ligge igjen når du skal på utenlandsferie i sommer? De siste årene har Vipps, Mobilepay og andre mobile betalingsløsninger fått en enorm brukermasse i Norge og i flere og flere butikker kan du bruke mobilen i stedet for kortet. I denne artikkelen ser vi på om dette også er mulig i på utenlandsferie.