EnterCard Group støtter ungt sjakktalent: Går inn som en av de første sponsorene til Aryan Tari

EnterCard Group ønsker å fremme analytiske ferdigheter og støtte unge talenter. Derfor går det skandinaviske finansselskapet inn som en av de første sponsorene til Aryan Tari, som spås å være den «neste Magnus Carlsen».

​EnterCard vil ha offentlig gjeldsregister

EnterCard har i mange år vært en pådriver for å få på plass et gjeldsregister i Norge. 6. desember gikk høringsfristen for en ny gjeldsregisterlov ut. EnterCard har sendt inn sine synspunkter i et eget høringsnotat. Her slår EnterCard fast at det er viktig å komme videre med etablering av et norsk gjeldsregister så raskt om mulig.

​Slik jobber EnterCard med samfunnsansvar

For oss i EnterCard er samfunnsansvar å kunne bruke kunnskapen vår til å hjelpe andre. Gjennom vårt samfunnsarbeid ønsker EnterCard å vise at vi tar ansvar, både individuelt og kollektivt. På lik linje med våre andre arbeidsoppgaver måler vi effekten av dette og rapporterer arbeidet med sammfunnsansvar i vårt score-kort.

​Ikke gå i nettsvindlernes feller på Black Friday

Den amerikanske tradisjonen Black Friday har de siste årene også slått an her i Norge. Det som tidligere var dagen da julehandelen offisielt startet har nå blitt til en hel salgsuke, gjerne kalt Black Week. Hvis du planlegger å benytte deg av noen av tilbudene nettbutikkene tilbyr, er det viktig og ikke la seg rive med hvis prisene virker for gode til å være sanne.

Gi aldri ut kortinformasjon hvis du ikke har tatt intiativ til et kjøp selv

De fleste mottar daglig e-post med tilbud som er for gode til å være sanne. Det kan være alt fra muligheten til å kjøpe en Iphone for 5 kr, gratis gavekort eller muligheten til å delta i kundeundersøkelser der du kan vinne drømmereisen til Maldivene. Ikke la deg lure!

​Kredittkort gir deg ekstra beskyttelse mot konkurser

I disse dager opplever mange reisende en av de store ferieskrekkene. Selskapet de bestilte fly eller overnatting gjennom har gått konkurs. Når de sjekker inn på hotellet får de beskjed om at oppholdet ikke er betalt, og at det må betales på nytt.