Visste du at EnterCard har 50 ulike partnere i Skandinavia?

​KLP Kredittkort overføres til KLP Banken

Fra 25. mai overføres KLPs kredittkortportefølje til KLP Banken. KLP Banken håndterer fra da av alle sine kredittkort kunder selv. Alle kundene dette gjelder har fått utstedt nye kredittkort av KLP Banken, og er skriftlig varslet om endringen.

Tipser du feil?

Nordmenn er lært opp til å gi ti prosent i tips. Men regelen gjelder ikke i alle land og alle sammenhenger. Halvparten av oss tipser inntil ti prosent når vi er på restaurant, viser Remember reiseundersøkelsen som er gjennomført av YouGov. Remember er et kredittkort utstedt av EnterCard Group. Ti prosent svarer at de tipser inntil 20 prosent, men mange tipser mer med kort.

EnterCard bekjemper bedrageri med nytt skybasert verktøy

EnterCard implementert et nytt verktøy for å forbedre kampen mot kortsvindel. Det skybaserte systemet, som leveres av FICO, er nå fullt integrert som en del av verktøyene EnterCards bedragerispesialister bruker for å oppdage og forhindre kortsvindel.

Mer enn en million fakturaer hver måned i 2016

EnterCard vokser og håndterer stadig flere og flere prosesser. I 2016 sendte EnterCard ut 12,5 millioner fakturaer til kundene. Det tilsvarer mer enn en million fakturaer i måneden. De fleste av disse fakturaene var papirfakturaer eller e-fakturaer (elektroniske).

​Grundige, men effektive søknadsprosesser sikrer ansvarlig långivning

Når en kunde søker om et kredittkort gjør EnterCard som en ansvarlig långiver en grundig kredittvurdering før vi innvilger eller avslår søknaden. Gode kredittvurderinger er avgjørende for et selskap som tilbyr usikrede lån. Vårt mål er alltid å gi riktig kredittgrense til riktig person.