EnterCard deler ut pris under GrunderExpo 2017

Under GrunderExpo i Lillestrøm i dag delte EnterCard ut prisen for «Beste kundeopplevelse på nett» til de beste ungdomsbedriftene fra ulike videregående skoler i Akershus. Blant de 131 ungdomsbedriftene som deltok på messen ble vinneren Stojo Norge UB, som selger sammenleggbare kopper.

Les vår 2016-rapport om samfunnsansvar

Rapporten beskriver hva EnterCard har bidratt med av samfunnsansvar i 2016. EnterCard bidrar gjennom sitt arbeid med samfunnsansvar til at unge mennesker opplever mestring og får forståelse av hva analytisk kompetanse og et selskap som EnterCard er. Rapporten er utarbeidet slik at den kun tar for seg de større aktivitetene som er gjort i Norge, Danmark og Sverige.

EnterCard Group støtter ungt sjakktalent: Går inn som en av de første sponsorene til Aryan Tari

EnterCard Group ønsker å fremme analytiske ferdigheter og støtte unge talenter. Derfor går det skandinaviske finansselskapet inn som en av de første sponsorene til Aryan Tari, som spås å være den «neste Magnus Carlsen».

​EnterCard vil ha offentlig gjeldsregister

EnterCard har i mange år vært en pådriver for å få på plass et gjeldsregister i Norge. 6. desember gikk høringsfristen for en ny gjeldsregisterlov ut. EnterCard har sendt inn sine synspunkter i et eget høringsnotat. Her slår EnterCard fast at det er viktig å komme videre med etablering av et norsk gjeldsregister så raskt om mulig.

​Slik jobber EnterCard med samfunnsansvar

For oss i EnterCard er samfunnsansvar å kunne bruke kunnskapen vår til å hjelpe andre. Gjennom vårt samfunnsarbeid ønsker EnterCard å vise at vi tar ansvar, både individuelt og kollektivt. På lik linje med våre andre arbeidsoppgaver måler vi effekten av dette og rapporterer arbeidet med sammfunnsansvar i vårt score-kort.

​Ikke gå i nettsvindlernes feller på Black Friday

Den amerikanske tradisjonen Black Friday har de siste årene også slått an her i Norge. Det som tidligere var dagen da julehandelen offisielt startet har nå blitt til en hel salgsuke, gjerne kalt Black Week. Hvis du planlegger å benytte deg av noen av tilbudene nettbutikkene tilbyr, er det viktig og ikke la seg rive med hvis prisene virker for gode til å være sanne.