Entercard deler ut pris under GrunderExpo 2017

Publisert March 1, 2017

Under GrunderExpo i Lillestrøm i dag delte Entercard ut prisen for «Beste kundeopplevelse på nett» til de beste ungdomsbedriftene fra ulike videregående skoler i Akershus. Blant de 131 ungdomsbedriftene som deltok på messen ble vinneren Stojo Norge UB, som selger sammenleggbare kopper.

– Entercard støtter Ungt Entreprenørskap fordi fremtidens arbeidskraft trenger kjennskap til entreprenørskap, og gjennom ungdomsbedrifter lærer elevene alt fra markedsføring til strategi og salg. Vi er stolte av å få være en bidragsyter til dette arrangementet, og gratulerer alle vinneren, forklarer Melita Ringvold, kommunikasjonssjef for Entercard Group.

Under GründerExpo konkurrerte elevene i 15 ulike konkurranser og alle regionene i Akershus var representert ved i alt 19 forskjellige skoler.

Gjennom Ungdomsbedrift (UB) får elever i videregående skole erfaring med bedriftsetablering innenfor trygge rammer. Gjennom et skoleår skal elevene etablere, drive og avvikle ungdomsbedriften med lærer som veileder og en mentor fra lokalt næringsliv.

For mer informasjon om GründerExpo, se Ungt Entreprenørskaps nettsider.