re:member er blitt stor alpinpartner

Publisert September 20, 2013

Entercard forlenger sitt sponsorat av det norske alpinlandslaget til 2018, og blir med dette en av de store partnerne til Norges Skiforbund Alpint. Entercard vil eksponere sin merkevare re:member gjennom sponsoratet. 

– Det er en glede å annonsere at dette vil være den andre perioden Entercard velger å gå inn som sponsor til det norske alpinlandslaget. Den nye avtalen strekker seg til over 2017-2018- sesongen. Det er mange spennende skisesonger i vente med entusiastiske alpinister. Alpinlandslaget skaper gjennom sin innsats en glede og et fellesskap som vi vil være med å fremme, sier Freddy Syversen, konsernsjef i Entercard Group. 

Allerede kommende sesong vil bli spennende med OL i Sotsji som et stort høydepunkt, legger konsernsjef Syversen til. Entercard vokser stadig og utvikler seg sammen med sine samarbeidspartnere. Firmaets ambisjon er å bistå sine partnere og kunder gjennom skreddersydde betalingsløsninger og kredittkortprogram. Gjennom dagens signering vil selskapet fortsette å være en av de fire store samarbeidspartnerne til alpint.

– Det er utrolig fint å se at en så fremtidsrettet bedrift med svært så interessante produkter både forlenger- og utvider avtalen med oss. For to år siden var det også Entercard som på mange måter redda skuta for oss først økonomisk. Vi ser derfor veldig frem til å samarbeide med dem i mange år til, sier sportssjef Claus Johan Ryste.

Skipresident Erik Røste understreker at det jobbes godt i alpint i Norges Skiforbund.

– Dette er den andre store alpinavtalen i løpet av kort tid. Denne avtalen er med på å sikre langsiktig forutsigbarhet i satsinga i mange sesonger fremover. God og sunn økonomi er på plass for alpinlandslagene, og dette gir også trygghet i hele teamet, sier en glad Røste.  

Om Entercard Group og re:member
Entercard Gruppen har 400 ansatte og leverer kredittkort og betalingstjenester til to millioner kunder i Norge, Sverige og Danmark. re:member er Entercards egen merkevare. re:member er et kredittkort som utstedes av Entercard Norge, den største uavhengige bankkortutstederen i Norge. Les mer om Entercard.