Vår oppskrift for å skape dream teams

“Teamet består av veldig kompetente folk som alltid leverer. Vi er flinke til å støtte hverandre og utfylle hverandres styrker, og enda viktigere, vi har det gøy sammen.”
– Rickard, Senior Business Development Specialist.

Entercard er et av Skandinavias ledende kredittmarkedsselskaper med over 1,7 millioner kunder i tre markeder. Vår misjon er to finance the big and small moments of everyday life, helping our customers to live their lives as they see fit. Til sammen er vi 450 engasjerte medarbeidere i tre forskjellige land – Sverige, Norge og Danmark.

Våre verdier: Veiviser for suksess
For oss er det viktig at vi jobber sammen som et team for å nå samme mål. I dette arbeidet er verdiene våre spesielt viktige. De veileder oss i det vi gjør og sørger for at vi skaper den spesielle Entercard-kulturen.

Våre verdier er:

 • We keep our promises
 • We always improve
 • We make a difference
 • We win together

“Noe jeg har lært av teamet mitt er hvordan de samarbeider for å jobbe på en strukturert måte. De er gode og morsomme mennesker å henge med, og vi hjelper alltid hverandre når vi jobber mot felles mål.”
– Christine, data- og rapportutvikler.

En levende kultur av lidenskap, mangfold og konstant læring
Uansett hvor viktige verdiene våre er, betyr de ingenting uten menneskene som lever etter dem. For oss er det viktig å skape en arbeidsplass der kultur og mangfold står sentralt.

Våre 450 ansatte representerer 40 ulike nasjonaliteter. Det er våre ulike erfaringer og innsikter som gjør at vi hele tiden har mulighet til å utveksle tanker og ideer slik at vi kan videreutvikle opplevelsen for våre 1,7 millioner kunder.

I vårt interne kurssenter, Entercard Academy, har vi jevnlige samlinger og workshops. Temaene for kursene er i tråd med vår strategi, og basert på interne kunnskaps- og læringsbehov. Hos Entercard oppfordrer vi deg til å vokse, hvis du vil.

“Jeg har alltid hatt muligheten til å prøve nye utfordringer og oppgaver, noe som har gjort at det fortsatt er spennende å jobbe her etter mer enn åtte år. Det jeg har satt mest pris på er at du har, hvis du har kapasiteten og interessen, muligheten til å ta initiativ og drive ideer utenfor komfortsonen din.”
– Richard.

Glem aldri å ha det gøy
Jobb er ikke alt. Vi tror at ansatte har det godt med å ha en balanse mellom jobb og privatliv. Derfor har vi hos Entercard fleksibel arbeidstid og mulighet for en hybrid måte å jobbe på.

Sist, men ikke minst, er det å ha det gøy en annen viktig del av å opprettholde vår Entercard-kultur.

“Vi har mange aktiviteter som vi gjør sammen som et team. Selv om jeg liker det spontane etter jobb, er min personlige favoritt den årlige turen til firmahyttene våre i Trysil. Her samler vi ansatte fra forskjellige steder på ett sted, for å tilbringe kvalitetstid sammen noen dager”.
– Richard.

Andre morsomme aktiviteter og fordeler:

 • Sommerarrangement
 • Frokostklubb
 • Julebord
 • Helsefordeler
 • Kortfordeler fra re:member
 • Tilgang til hytter i Trysil
 • Sentrale kontorplasser

Føler du deg allerede som en av oss? Slipp alt du har i hendene og ta kontakt!

Se våre ledige stillinger her.